Over ons

Al meer dan 15 jaar exclusief importeur van Sunseeker-luxejachten

Wat in 2004 begon met een steiger van 150 meter aan de Oosterschelde, groeide uit tot een gerenommeerd internationaal bedrijf met een eigen jachthaven aan het Veerse Meer. Met hun jarenlange ervaring en expertise begeleiden eigenaren Tom Wigmore en Dion de Hamer u optimaal bij de aanschaf van uw droomjacht.

Neem contact op

Sunseeker Benelux

Al meer dan vijftien jaar is Sunseeker Benelux de exclusieve importeur voor het Engelse topmerk Sunseeker. Al onze jachten worden in-house gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit qua afwerking en materiaalgebruik. We begeleiden u in het hele proces, van aankoopadvies tot en met het onderhoud en de aftersales.

Daarnaast bemiddelt Sunseeker Benelux als internationaal jachtmakelaar tussen verkoper en koper van luxejachten in alle formaten en prijsklassen.

Meer over onze diensten

Jachthaven

De moderne jachthaven Marina Kamperland ligt midden in het gezellige Kamperland en wordt omringd door de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. De haven beschikt over 160 ligplaatsen, een verwarmde winterstalling van 2000 m2 voor schepen tot veertig ton en een buitenstalling van 3000 m2.

In brasserie Blush aan de haven kunt u terecht voor een kop koffie, borrel, lunch en diner. Met een uitgebreide menukaart, van zeetong en kreeft tot ossenhaas.

Meer over Marina Kamperland

Team

Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om u van de beste service te voorzien. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak.

Tom Wigmore
Owner / Sales Director of Sunseeker Benelux
Dion de Hamer
Owner / Sales Director of Sunseeker Benelux
Petra Portegies
Finance, Marketing & Events
Thomas Wigmore
Sales Assistent
Tim Giesbertz
Marine Technician and After Sales
Edward Boonacker
Marine Technician and After Sales

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.