Persoonlijk advies

Vind het jacht dat bij u past

Bij Sunseeker Benelux vindt u het luxejacht dat bij u past. Bekijk ons aanbod van sportboten en flybridge-boten in ieder formaat en iedere prijsklasse, van 50 voet tot 50 meter. Wij leiden u graag persoonlijk rond tijdens een bezichtiging en/of proefvaart.

Maak een afspraak

PERFORMANCE

Als u op zoek bent naar een sportieve lifestyleboot, dan is de Performance-serie iets voor u. Performance heeft de looks, de snelheid en de ruimte waarvan u en uw gasten tot in de late uurtjes kunnen genieten.

PREDATOR

Met zijn snelheid, kracht en messcherpe lijnen snijdt de Predator door het water. Deze dynamische sportboot heeft een ruim benedendek, een bijbootgarage en een hydraulisch verzinkbaar zwemplateau. Modellen variëren van 55’ tot 75’.

MANHATTAN

De Manhattan flybridge staat voor comfort en luxe, zowel binnen als buiten. Het volumineuze, stijlvolle interieur is ideaal voor langdurige vaartochten. De modellen variëren van 55’ tot 68’.

SPORT YACHT

Met de Sport Yacht uit de Predator-serie geniet u van het beste van twee werelden: een dynamische bediening, genoeg ruimte voor entertainment en een sportieve flybridge. Modellen variëren van 65' tot 75'.

YACHT

De jachtserie biedt alle denkbare luxe en comfort die u zich kunt wensen. Het interieur tekent zich door licht, ruimte, detail en technologie; de meerdere buitenruimtes bieden flexibiliteit voor iedere gelegenheid.

OCEAN

Het Sunseeker Ocean modellen gamma is een moderne lijn van jachten en vormt het begin van een nieuw tijdperk in prestaties, functionaliteit en styling. Toonaangevende jachten met haar innovatieve functies en slimme ontwerpoplossingen.

SUPER YACHT

Sunseeker Super Yacht laat zich kenmerken door zijn enorme omvang, zijn vorstelijke interieur en uitzonderlijk vakmanschap. Perfect voor lange pleziervaartochten op zee.

Contact

Wilt u meer informatie over een of meerdere modellen? We adviseren u graag in de zoektocht naar het jacht dat bij u past. Neem contact op via onderstaand formulier.